Sugeng rawuh ing situs web!

Jalur produksi sarung tangan nitril kelas sterilisasi

  • Sterilization grade nitrile gloves production line

    Jalur produksi sarung tangan nitril kelas sterilisasi

    Lini produksi sarung tangan tingkat sterilisasi utamane kanggo ngasilake sarung tangan nitril sing cocog karo standar Eropa lan Amerika. Bedane saka lini produksi sarung tangan nitril biasa yaiku:

    1. Bahan baku: lateks kelas nitril medis

    2. Lini produksi: presisi peralatan lini produksi

    3. Fasilitas pendukung: tambahan rendaman, pangatusan, lan sterilisasi etilena oksida

    4. Formula kimia: formula kepemilikan kanggo sarung tangan sing disterilake medis

    5. Tes: nyoba kanthi manual saben sarung tangan