Sugeng rawuh ing situs web!

Layanan Tata Letak Line Produksi Sarung Tangan

Layanan tata letak baris produksi sarung tangan

Peralatan lini produksi sarung tangan minangka peralatan ukuran luwih gedhe. Ana persyaratan tartamtu kanggo ukuran lokakarya produksi lan area fungsional sing ana gandhengane. Tim desain Chuangmei bakal menehi saran babagan distribusi lan saran distribusi sarung tangan profesional lan ilmiah adhedhasar kabutuhan pelanggan lan ukuran tanduran. Pelanggan bisa diterusake. Pembangunan papan lokakarya.

Tahap konsultasi:

1) Pelanggan nyedhiyakake ukuran dawa, jembaré, lan ukuran efektif saka gambar utawa gambar desain, gambar, video, lan liya-liyane, lan tim Chuangmei nyedhiyakake spesifikasi / saran kapasitas lan saranan standar pabrik lan tata letak standar standar adhedhasar informasi iki;

2) Yen pelanggan ora duwe tanduran sing ana, bisa nyedhiyani target target kapasitas produksi. Tim Chuangmei bakal menehi saran distribusi lini produksi ilmiah lan profesional adhedhasar panjaluk kapasitas produksi, peta distribusi pabrik standar, lan pelanggan bisa nemokake utawa mbangun pabrik anyar adhedhasar peta lan ukuran distribusi.

Tahap kontrak:

Sawise kontrak diwiwiti, tim Chuangmei bakal nggabungake survey situs lan informasi sing diwenehake pelanggan kanggo menehi gambar distribusi tanduran rinci sajrone 7 dina kerja, kalebu diagram distribusi spasial, diagram skema titik akses pipa sirkuit / saluran banyu / gas alam / saluran limbah. Pelanggan bisa nggawe peralatan dhasar pabrik miturut gambar.


Wektu kiriman: Apr-28-2021