Sugeng rawuh ing situs web!

Layanan Instalasi lan Alat Komisi Produksi Sarung Tangan

Pamasangan lan layanan komisioning sarung tangan Chuangmei dipérang dadi rong jinis ing ngisor iki

1. Layanan pandhuan instalasi dhasar:

1) Sawise peralatan lan bahan diangkut menyang situs kasebut, kontraktor utawa unit instalasi umum ngatur pambocoran kasebut ing garis pandhuan staf teknis kita, lan nglindhungi produk sing wis rampung ing situs kasebut. Sawise peralatan dibongkar, personel kita bakal ngiringi kontraktor umum utawa unit instalasi lan personel departemen liyane kanggo mriksa lan mriksa peralatan kasebut.

2) Klarifikasi teknis lan klarifikasi teknis kudu ditindakake sadurunge instalasi peralatan. Teknisi kami kanthi teknis bakal njlentrehake rencana instalasi peralatan lan gambar instalasi peralatan lan bahan liyane kanggo mesthekake yen installer bisa nginstal peralatan kanthi aman lan andal.

3) Miturut rencana instalasi peralatan, kontraktor umum utawa perusahaan instalasi tanggung jawab kanggo ngunggahake, ngelas, lan nginstal peralatan, lan teknisi kita menehi pandhuan teknis ing situs. Sawise peralatan diinstal, teknisi bakal mriksa kualitas instalasi peralatan lan nindakake inspeksi kualitas ing kabeh peralatan sing diinstal ing situs kanggo mesthekake peralatan kasebut diinstal kanthi bener.

4) Komisioning lan panrima awal: Sawise peralatan diinstal, mesthine kudu ditugasake, kalebu komisioning mekanik peralatan lan komisioning kimia. Perusahaan kita bakal milih wong khusus kanggo kerja sama lan nuntun kontraktor umum kanggo nindakake karya iki. Sawise komisioning, pengujian lan penyesuaian wis entuk kualifikasi, Priksa prosedur panrima awal miturut pengaturan. Kita bakal nyedhiyakake laporan komisioning peralatan kasebut kanthi tepat wektu minangka dhasar kanggo panrima pambuka.

5) Sajrone kabeh proses instalasi peralatan, manajer proyek mesthi nindakake layanan tindak lanjut. Manajer proyek tanggung jawab kanggo jadwal, koordinasi lan koordinasi karo unit instalasi kanggo personel teknis ing situs, kemajuan instalasi peralatan Du Ze, masalah teknis lan kualitas, lan ngubungi pelanggan kanggo koordinasi lan kerja sama.

6) Sajrone kabeh proses instalasi peralatan, pelanggan kudu ngirim paling ora 2 teknisi kanggo nglacak lan sinau ilmu babagan mesin lan peralatan

7) Sajrone tahap debugging peralatan, pelanggan kudu ngirim paling ora 2 insinyur kimia kanggo ngetutake lan sinau babagan teknologi produksi sarung tangan.

 

2. Layanan instalasi lini produksi:

Miturut kabutuhan pelanggan sing beda, Chuangmei uga bisa nyedhiyakake layanan instalasi kanggo lini produksi, yaiku Chuangmei ngisi biaya instalasi sing gegandhengan lan nyedhiyakake layanan mandhiri kanggo instalasi lan komisi lini produksi. Kauntungan saka layanan iki yaiku Chuangmei ngontrol kemajuan instalasi lan nyuda akeh masalah. Komunikasi lan keterlambatan sing dibutuhake luwih efisien lan kualitas instalasi dijamin.


Wektu kiriman: Apr-28-2021