Sugeng rawuh ing situs web!

Produksi Peralatan Sarung Tangan

Quanzhou Chuangmei Intelligent Technology Co., Ltd. minangka pabrikan mesin berkembang sing ngrancang, ngrancang, lan ngasilake kabeh jinis peralatan sarung tangan nitril, lateks, lan PVC. Kita duwe teknologi diwasa lan peralatan produksi lengkap. Lokakarya kasebut dipérang dadi wilayah kerja profesional. Ana peralatan inspeksi lengkap, sing bisa ngawasi indikator produk garis perakitan kanthi nyata, lan departemen kontrol kualitas duwe inspeksi pabrik sing ketat kanggo njamin kualitas produk.


Wektu kiriman: Apr-28-2021