Sugeng rawuh ing situs web!

Jaminan Layanan Sawise Jual

1. Perusahaan kita bakal nyedhiyakake peralatan sing dipesen dening pangguna kanggo nuntun instalasi lan komisioning nganti operasi normal;

2. Perusahaan kami nyedhiyakake pangguna kanthi operasi dhasar lan layanan pelatihan pemeliharaan saben dinten kanthi gratis ing situs instalasi;

3. Perusahaan kita bakal nyedhiyakake layanan garansi kanggo peralatan proyek iki sesuai karo peraturan garansi wiwit tanggal nampa peralatan kasebut;

4. Sajrone setaun wiwit tanggal uji coba peralatan lini produksi, nggunakake normal, bakul bakal menehi garansi gratis, penggantian suku cadang, lan layanan liyane miturut kahanan kegagalan (kajaba bagean sing ringkih);

5. Perusahaan kita nyedhiyakake layanan konsultasi teknis online;

6. Perusahaan kita bakal ngunjungi pangguna saben-saben kanggo ngerti operasi sistem lan peralatan, lan menehi saran teknis.


Wektu kiriman: Apr-28-2021