Sugeng rawuh ing situs web!

Lini produksi sarung tangan PVC

  • General PVC glove production line

    Lini produksi sarung tangan umum PVC

    Baris produksi sarung tangan PVC nggunakake metode produksi terus-terusan lan metode immersion langsung, kanthi formasi film sing seragam lan warna sing cerah. Macem-macem model lan spesifikasi bisa diproduksi kanthi online bebarengan. Dawane lini produksi yaiku 60 meter, 80 meter lan 100 meter, lsp. Kanthi otomatisasi dhuwur lan output gedhe. Bisa diatur karo demoulding otomatis, lan dawa lini produksi bisa dirancang lan dipasang miturut situs produksi pelanggan.

  • Food grade PVC glove production line

    Baris produksi sarung tangan kelas PVC

    Sarung tangan PVC digunakake ing saben dinane, kanthi efek proteksi kesehatan, kinerja proteksi sing apik, keamanan lan ora beracun, ditrima kanthi nggunakake proteksi. Produk ing negara maju lan wilayah duwe pasar sing wiyar. Produk kasebut dipisahake dadi sarung tangan bubuk (ing proses kasebut, glepung jagung ditempelake ing ndhuwur sarung tangan supaya sarung tangan tetep rapi) lan sarung tangan tanpa bubuk (ing proses kasebut, agen perawatan PU digunakake kanggo ngganti tepung jagung supaya bisa nindakake peran sing padha. ). Saka level kasebut, utamane sarung tangan kelas medis sarung tangan kelas industri (indeks sing mbedakake utamane ukuran tingkat mata jarum); Saka model kasebut kapisah dadi XSSMLXL sing dawa, kenthel, dawa lan liya-liyane. Sawise diselidiki, produk umume diterbitake ing level industri bubuk lan level obrolan dhokter bebas bubuk SMLXL, ML minangka produk utama.

  • Mixed nitrile gloves production line

    Jalur produksi sarung tangan nitril campuran

    Sarung tangan senyawa nitril duwe kaluwihan sarung tangan nitril lan sarung tangan PVC. Dheweke dicelupake ing bahan baku campuran. Lapisan utama sarung tangan alus lan gampang dipakai. Sarung tangan duwe elastisitas luwih apik tinimbang sarung tangan PVC lan murah regane. Lapisan njaba sarung tangan duwe koefisien gesekan tartamtu, gampang digunakake, lan tekan standar Gamelan eksternal lan internal Gamelan.

  • PVC glove production line

    Lini produksi sarung tangan PVC

    Ing produksi sarung tangan, bahan baku utama lan bahan tambahan pisanan dilebokake ing wadhah khusus lan dicampur ing proporsi tartamtu kanggo mbentuk emulsi. Sawise nyaring, ngrusak, lan ngadeg, campuran banjur dikirim menyang tank celup ing lini produksi nganggo pompa. Ing kahanan produksi normal, cetakan tangan ing baris perakitan kanthi otomatis mlebu tank celup liwat rantai, lan cetakan tangan sing adhep karo emulsi metu saka tangki celup, lan terus muter nalika lelungan kanggo nggawe emulsi lumahing seragam cetakan tangan lan nggawe keluwihan Losyen netes. Cairan sing netes bali menyang tank celup liwat tank koleksi. Sawise ngeculake emulsi sing berlebihan, cetakan tangan pindhah menyang oven nganggo lini produksi. Ing kondhisi kasebut, emulsi ing cetakan tangan bisa diatasi lan dibentuk. Cetakan tangan saka oven mbukak liwat proses kayata pendinginan alami, crimping, lan ngetung.