Sugeng rawuh ing situs web!

Lini produksi sarung tangan PVC

Katrangan singkat:

Ing produksi sarung tangan, bahan baku utama lan bahan tambahan pisanan dilebokake ing wadhah khusus lan dicampur ing proporsi tartamtu kanggo mbentuk emulsi. Sawise nyaring, ngrusak, lan ngadeg, campuran banjur dikirim menyang tank celup ing lini produksi nganggo pompa. Ing kahanan produksi normal, cetakan tangan ing baris perakitan kanthi otomatis mlebu tank celup liwat rantai, lan cetakan tangan sing adhep karo emulsi metu saka tangki celup, lan terus muter nalika lelungan kanggo nggawe emulsi lumahing seragam cetakan tangan lan nggawe keluwihan Losyen netes. Cairan sing netes bali menyang tank celup liwat tank koleksi. Sawise ngeculake emulsi sing berlebihan, cetakan tangan pindhah menyang oven nganggo lini produksi. Ing kondhisi kasebut, emulsi ing cetakan tangan bisa diatasi lan dibentuk. Cetakan tangan saka oven mbukak liwat proses kayata pendinginan alami, crimping, lan ngetung.


Detail Produk

Tag Produk

Konsep desain lining produksi sarung tangan Lateks

Ing produksi sarung tangan, bahan baku utama lan bahan tambahan pisanan dilebokake ing wadhah khusus lan dicampur ing proporsi tartamtu kanggo mbentuk emulsi. Sawise nyaring, ngrusak, lan ngadeg, campuran banjur dikirim menyang tank celup ing lini produksi nganggo pompa. Ing kahanan produksi normal, cetakan tangan ing baris perakitan kanthi otomatis mlebu tank celup liwat rantai, lan cetakan tangan sing adhep karo emulsi metu saka tangki celup, lan terus muter nalika lelungan kanggo nggawe emulsi lumahing seragam cetakan tangan lan nggawe keluwihan Losyen netes. Cairan sing netes bali menyang tank celup liwat tank koleksi. Sawise ngeculake emulsi sing berlebihan, cetakan tangan pindhah menyang oven nganggo lini produksi. Ing kondhisi kasebut, emulsi ing cetakan tangan bisa diatasi lan dibentuk. Cetakan tangan saka oven mbukak liwat proses kayata pendinginan alami, crimping, lan ngetung.

Fitur lini produksi sarung tangan PVC

Mesin kasebut bisa dirancang kanthi manusiawi miturut macem-macem proses curing lan cetakan. Proses kasebut wajar lan sistem lem imbangan otomatis nggawe produk stabil, kekandelan lapisan seragam, dawa seragam, ora ana kendur, suhu seragam, lan output dhuwur. Fitur kayata demoulding gampang.

Peralatan energi lini produksi

Oven nggunakake prinsip sirkulasi udara panas kanggo nggawe suhu internal seragam oven, lan bahan isolasi kinerja dhuwur digunakake kanthi efektif supaya suhu ora ilang, saengga bisa nambah panggunaan efisiensi termal mesin. Pemanasan mesin nggunakake sistem kontrol suhu otomatis lan saklar kontrol kinerja tinggi kanggo nambah Akurasi kontrol suhu, saengga bisa nambah tingkat pass produk.

Aliran proses produksi

Lamaran

Sarung tangan PVC digawe saka polivinil klorida liwat proses khusus. Sarung tangan ora ana alergen, bebas bubuk, kurang saka debu, kandungan ion kurang, lan ora ngemot plastik, ester, minyak silikon lan bahan liyane. Dheweke duwe resistensi kimia sing kuat, fleksibilitas lan tutul sing apik, lan kepenak dienggo. Kinerja anti-statis, bisa digunakake ing lingkungan tanpa lebu.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita