Sugeng rawuh ing situs web!

Produk

  • Medical Surgical Latex Glove Production Line

    Jalur Produksi Sarung Tangan Lateks Bedah Medis

    Coronavirus 2019 (COVID-19) mengaruhi kabeh pasar global. Saliyane biaya uripe manungsa, pengaruh panyebaran virus tumrap ekonomi global nembe wae mula diakoni lan duweni pengaruh gedhe marang rantai pasokan teknologi donya. Ing kasus iki, panjaluk global kanggo sarung tangan medis mundhak banget. Ing periode kritis pencegahan lan kontrol epidemi, topeng lan sarung tangan bedah karet medis minangka salah sawijining peralatan protèktif paling langka kanggo tenaga medis garis depan.

  • Latex glove production line

    Garis produksi sarung tangan lateks

    Bahan baku sarung tangan lateks dipompa menyang tangki bahan baku kanthi pompa diafragma kanggo dicampur lan disiapake, banjur diangkut menyang macem-macem lokasi ing lini produksi sarung tangan lateks kanggo dicelupake sajrone lini produksi.

    Kaping pisanan, model tangan keramik bakal diresiki nganggo asam, alkali lan banyu; banjur model bakal dicelupake ing banyu panas kanggo diresiki. Sawise iku, cetakan sing resik kudu dicelupake ing bahan koagulan lan bahan baku liyane; prosedur celupen kaya ing ngisor iki: cetakan sing wis diresiki pisanan dicelupake ing banyu panas lan digawe panas nganti dicelupake ing koagulan lan garing kanggo dicelupake. Sawise dicelupake, banjur dikirim menyang oven kanggo pangatusan wiwitan, nambah lengen jero serat, nyiram banyu panas banjur dikirim menyang oven kanggo vulkanisasi, pangatusan lan mbentuk. Sawise sarung tangan dibungkus, dicampur, dicenthang, dibentuk ing suhu sithik, dikeringake ing suhu sedheng, dicuci nganggo banyu, dikeringake, dikeringake, banjur dikemas lan dikirim menyang gudang produk sing wis rampung.

  • General examination nitrile glove production line

    Lini produksi sarung tangan nitril ujian umum

    Sarung tangan lateks digawe saka lateks alami minangka bahan baku utama. Sarung tangan lateks dibersihake kanthi asam lan alkali dhisik banjur dicuci nganggo banyu. Model sing diresiki pisanan dicelupake ing banyu panas lan digawe panas nganti agen gelling direndhem lan dikeringake. Sawise direndhem, kirim menyang oven kanggo pangatusan wiwitan, siram banyu panas banjur kirim menyang oven kanggo ngobati, ngeringake lan mbentuk. Sawise dibongkar, sarung tangan diisi utawa disiram kanggo inspeksi, dicuci, dehidrasi lan dikeringake, banjur dikemas lan dikirim menyang gudang produk sing wis rampung.

  • Medical examination latex gloves production line

    Sarung tangan lateks pemeriksaan medis lateks

    Wiwit taun 1980-an, kanthi nyebarake pirang-pirang bakteri, jumlah tenaga medis sing nganggo sarung tangan saya tambah akeh, lan kesadaran masyarakat babagan perlindungan lingkungan lan perlindungan awake dhewe saya tambah. Saiki panjaluk sarung tangan lateks saben taun udakara 30 milyar, lan Nomer A iki bakal terus tuwuh.

  • Medical examination Nitrile Glove Production Line

    Ujian medis Line Produksi Sarung Tangan Nitrile

    Lini produksi sarung tangan nitril medis sing ora disteril padha karo lini produksi sarung tangan nitril biasa. Bedane yaiku, mutu bahan baku butuh bahan medis, umume dipérang dadi: sistem campuran, sistem lini produksi utama, sistem energi, peralatan tambahan, peralatan laboratorium, peralatan kemasan, fasilitas Hijau, peralatan pasca proses.

  • General examination nitrile glove production line

    Lini produksi sarung tangan nitril ujian umum

    Minangka bintang sing tuwuh ing antarane sarung tangan karet, sarung tangan nitril kudu duwe potensial pasar sing kuat. Nggoleki pasar domestik lan manca, skala pasar industri sarung tangan nitril terus berkembang utawa malah ngluwihi pangarepan. Miturut data riset pasar, pasar sarung tangan karet wis pungkasan tuwuh, lan pasar duwe tren ekspansi sing jelas. Tren pangembangan katup sarung tangan kacilakan karet nitril bakal terus meningkat. Sarung tangan nitril minangka salah sawijining sarung tangan sing paling populer. Sarung tangan nitril sing bisa digunakake minangka senyawa organik sing disintesis saka akrillonitril lan butadiena. Dheweke bebas lateks lan non-alergenik. Dheweke misuwur banget ing pasar Eropa lan Amerika. Nggawe lini produksi sarung tangan nitril bisa kanthi cepet mbukak pasar lan entuk pesenan sing akeh.

  • Sterilization grade nitrile gloves production line

    Jalur produksi sarung tangan nitril kelas sterilisasi

    Lini produksi sarung tangan tingkat sterilisasi utamane kanggo ngasilake sarung tangan nitril sing cocog karo standar Eropa lan Amerika. Bedane saka lini produksi sarung tangan nitril biasa yaiku:

    1. Bahan baku: lateks kelas nitril medis

    2. Lini produksi: presisi peralatan lini produksi

    3. Fasilitas pendukung: tambahan rendaman, pangatusan, lan sterilisasi etilena oksida

    4. Formula kimia: formula kepemilikan kanggo sarung tangan sing disterilake medis

    5. Tes: nyoba kanthi manual saben sarung tangan

  • General PVC glove production line

    Lini produksi sarung tangan umum PVC

    Baris produksi sarung tangan PVC nggunakake metode produksi terus-terusan lan metode immersion langsung, kanthi formasi film sing seragam lan warna sing cerah. Macem-macem model lan spesifikasi bisa diproduksi kanthi online bebarengan. Dawane lini produksi yaiku 60 meter, 80 meter lan 100 meter, lsp. Kanthi otomatisasi dhuwur lan output gedhe. Bisa diatur karo demoulding otomatis, lan dawa lini produksi bisa dirancang lan dipasang miturut situs produksi pelanggan.

  • Food grade PVC glove production line

    Baris produksi sarung tangan kelas PVC

    Sarung tangan PVC digunakake ing saben dinane, kanthi efek proteksi kesehatan, kinerja proteksi sing apik, keamanan lan ora beracun, ditrima kanthi nggunakake proteksi. Produk ing negara maju lan wilayah duwe pasar sing wiyar. Produk kasebut dipisahake dadi sarung tangan bubuk (ing proses kasebut, glepung jagung ditempelake ing ndhuwur sarung tangan supaya sarung tangan tetep rapi) lan sarung tangan tanpa bubuk (ing proses kasebut, agen perawatan PU digunakake kanggo ngganti tepung jagung supaya bisa nindakake peran sing padha. ). Saka level kasebut, utamane sarung tangan kelas medis sarung tangan kelas industri (indeks sing mbedakake utamane ukuran tingkat mata jarum); Saka model kasebut kapisah dadi XSSMLXL sing dawa, kenthel, dawa lan liya-liyane. Sawise diselidiki, produk umume diterbitake ing level industri bubuk lan level obrolan dhokter bebas bubuk SMLXL, ML minangka produk utama.

  • Mixed nitrile gloves production line

    Jalur produksi sarung tangan nitril campuran

    Sarung tangan senyawa nitril duwe kaluwihan sarung tangan nitril lan sarung tangan PVC. Dheweke dicelupake ing bahan baku campuran. Lapisan utama sarung tangan alus lan gampang dipakai. Sarung tangan duwe elastisitas luwih apik tinimbang sarung tangan PVC lan murah regane. Lapisan njaba sarung tangan duwe koefisien gesekan tartamtu, gampang digunakake, lan tekan standar Gamelan eksternal lan internal Gamelan.

  • PVC glove production line

    Lini produksi sarung tangan PVC

    Ing produksi sarung tangan, bahan baku utama lan bahan tambahan pisanan dilebokake ing wadhah khusus lan dicampur ing proporsi tartamtu kanggo mbentuk emulsi. Sawise nyaring, ngrusak, lan ngadeg, campuran banjur dikirim menyang tank celup ing lini produksi nganggo pompa. Ing kahanan produksi normal, cetakan tangan ing baris perakitan kanthi otomatis mlebu tank celup liwat rantai, lan cetakan tangan sing adhep karo emulsi metu saka tangki celup, lan terus muter nalika lelungan kanggo nggawe emulsi lumahing seragam cetakan tangan lan nggawe keluwihan Losyen netes. Cairan sing netes bali menyang tank celup liwat tank koleksi. Sawise ngeculake emulsi sing berlebihan, cetakan tangan pindhah menyang oven nganggo lini produksi. Ing kondhisi kasebut, emulsi ing cetakan tangan bisa diatasi lan dibentuk. Cetakan tangan saka oven mbukak liwat proses kayata pendinginan alami, crimping, lan ngetung.

  • Nitrile glove production line

    Lini produksi sarung tangan nitril

    Lini produksi sing disesuaikan karo saben pelanggan perusahaan diprodhuksi miturut syarat sing paling cepet lan ketat. Utamane adhedhasar produksi produk, lan premis kanggo nambah kualitas. Lini produksi dibangun kanthi lancar kanthi pertimbangan lengkap babagan tanduran, kahanan ekonomi lan personel sajrone proses produksi lan konstruksi.