Sugeng rawuh ing situs web!

Lini produksi sarung tangan nitril

  • Sterilization grade nitrile gloves production line

    Jalur produksi sarung tangan nitril kelas sterilisasi

    Lini produksi sarung tangan tingkat sterilisasi utamane kanggo ngasilake sarung tangan nitril sing cocog karo standar Eropa lan Amerika. Bedane saka lini produksi sarung tangan nitril biasa yaiku:

    1. Bahan baku: lateks kelas nitril medis

    2. Lini produksi: presisi peralatan lini produksi

    3. Fasilitas pendukung: tambahan rendaman, pangatusan, lan sterilisasi etilena oksida

    4. Formula kimia: formula kepemilikan kanggo sarung tangan sing disterilake medis

    5. Tes: nyoba kanthi manual saben sarung tangan

  • Medical examination Nitrile Glove Production Line

    Ujian medis Line Produksi Sarung Tangan Nitrile

    Lini produksi sarung tangan nitril medis sing ora disteril padha karo lini produksi sarung tangan nitril biasa. Bedane yaiku, mutu bahan baku butuh bahan medis, umume dipérang dadi: sistem campuran, sistem lini produksi utama, sistem energi, peralatan tambahan, peralatan laboratorium, peralatan kemasan, fasilitas Hijau, peralatan pasca proses.

  • General examination nitrile glove production line

    Lini produksi sarung tangan nitril ujian umum

    Minangka bintang sing tuwuh ing antarane sarung tangan karet, sarung tangan nitril kudu duwe potensial pasar sing kuat. Nggoleki pasar domestik lan manca, skala pasar industri sarung tangan nitril terus berkembang utawa malah ngluwihi pangarepan. Miturut data riset pasar, pasar sarung tangan karet wis pungkasan tuwuh, lan pasar duwe tren ekspansi sing jelas. Tren pangembangan katup sarung tangan kacilakan karet nitril bakal terus meningkat. Sarung tangan nitril minangka salah sawijining sarung tangan sing paling populer. Sarung tangan nitril sing bisa digunakake minangka senyawa organik sing disintesis saka akrillonitril lan butadiena. Dheweke bebas lateks lan non-alergenik. Dheweke misuwur banget ing pasar Eropa lan Amerika. Nggawe lini produksi sarung tangan nitril bisa kanthi cepet mbukak pasar lan entuk pesenan sing akeh.

  • Nitrile glove production line

    Lini produksi sarung tangan nitril

    Lini produksi sing disesuaikan karo saben pelanggan perusahaan diprodhuksi miturut syarat sing paling cepet lan ketat. Utamane adhedhasar produksi produk, lan premis kanggo nambah kualitas. Lini produksi dibangun kanthi lancar kanthi pertimbangan lengkap babagan tanduran, kahanan ekonomi lan personel sajrone proses produksi lan konstruksi.