Sugeng rawuh ing situs web!

Lini produksi sarung tangan nitril

Katrangan singkat:

Lini produksi sing disesuaikan karo saben pelanggan perusahaan diprodhuksi miturut syarat sing paling cepet lan ketat. Utamane adhedhasar produksi produk, lan premis kanggo nambah kualitas. Lini produksi dibangun kanthi lancar kanthi pertimbangan lengkap babagan tanduran, kahanan ekonomi lan personel sajrone proses produksi lan konstruksi.


Detail Produk

Tag Produk

Rincian lini produksi sarung tangan nitril

Lini produksi sing disesuaikan karo saben pelanggan perusahaan diprodhuksi miturut syarat sing paling cepet lan ketat. Utamane adhedhasar produksi produk, lan premis kanggo nambah kualitas. Lini produksi dibangun kanthi lancar kanthi pertimbangan lengkap babagan tanduran, kahanan ekonomi lan personel sajrone proses produksi lan konstruksi.

Cara produksi lini produksi sarung tangan nitril

Ing produksi sarung tangan, bahan baku utama lan bahan tambahan pisanan dilebokake ing wadhah khusus lan dicampur ing proporsi tartamtu kanggo mbentuk emulsi. Sawise nyaring, ngrusak, lan ngadeg, campuran banjur dikirim menyang tank celup ing lini produksi nganggo pompa. . Ing kahanan produksi normal, cetakan tangan ing baris perakitan kanthi otomatis mlebu tank celup liwat rantai kasebut, lan cetakan tangan sing adhep karo emulsi metu saka tangki celup, lan terus muter nalika lelungan kanggo nggawe emulsi ing lumahing seragam cetakan tangan lan nggawe keluwihan Losyen netes. Cairan sing netes bali menyang tank celup liwat tank koleksi. Sawise ngeculake emulsi sing berlebihan, cetakan tangan pindhah menyang oven nganggo lini produksi. Ing kondhisi kasebut, emulsi ing cetakan tangan bisa diatasi lan dibentuk. Cetakan tangan saka oven mbukak liwat proses kayata pendinginan alami, crimping, lan ngetung.

Konstruksi lini produksi sarung tangan nitril

1. Bangunan pabrik: bengkel sing cocog kudu digawe ing pabrik

2. Distribusi fasilitas umum: distribusi banyu, listrik lan energi

3.Konstruksi lini produksi: konstruksi rak, instalasi peralatan tambahan

Garis produksi sarung tangan nitril Komposisi proses

Lamaran

Kanthi nganyari terus teknologi lini produksi sarung tangan nitrile lan perbaikan rumus prosesor proses khusus, ambegan lan kenyamanan sarung tangan sing diproduksi liwat lini produksi sarung tangan nitril kita wis cedhak karo sarung tangan lateks. Sarung tangan kaya ngono digunakake ing operasi semikonduktor, komponen elektronik presisi lan peralatan logam viskos, instalasi lan debugging produk teknologi tinggi, tabel tampilan LCD, produksi papan sirkuit, produk optik, laboratorium, rumah sakit, lan kosmetologi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita