Sugeng rawuh ing situs web!

Warta Industri

  • Market demand for disposable gloves

    Panjaluk pasar kanggo sarung tangan sing bisa digunakake

    Panjaluk sarung tangan dipérang dadi patang wilayah; perawatan medis, asuransi tenaga kerja industri, rumah tangga komersial lan supermarket, lan industri jasa. Antarane, sarung tangan medis lan sarung tangan kalebu 62% saka total konsumsi. Miturut laporan Pusat Eropa Penyakit C ...
    Waca liyane
  • Chlorine washing process of automatic medical nitrile gloves production line

    Proses ngumbah klorine garis produksi sarung tangan nitril medis otomatis

    Apa proses cuci klorin? Napa peralatan produksi sarung tangan nitril nggunakake proses ngumbah klorin? Sarung tangan tanpa bubuk wis dadi produk proteksi tangan sing penting sing bisa ngatasi masalah sarung tangan lan nyilikake pengaruh bubuk sarung tangan kanggo pangguna, panggunaan env ...
    Waca liyane
  • Disposable nitrile gloves

    Sarung tangan nitril sing bisa digunakake

    Pambuka sarung tangan nitril sing bisa pakai Sarung tangan nitril sing bisa digunakake minangka jinis bahan sintetis kimia, sing digawe saka akrillonitril lan butadiena liwat proses khusus lan perbaikan formula. Angin lan kenyamanan cedhak karo sarung tangan lateks, lan ora bakal nyebabake kulit ...
    Waca liyane