Sugeng rawuh ing situs web!

Mode kerja lini produksi sarung nitril / sarung tangan lateks

Sarung tangan kelas sterilisasi bisa dipérang dadi rong jinis:

1. Sawise sarung tangan nitrile / lateks dilucuti saka garis produksi sarung tangan, banjur dietung nganggo mesin, dibungkus kanthi manual, banjur dikirim menyang peralatan sterilisasi etilena oksida kanggo sterilisasi sawise dikemas. Sarung tangan kaya ngono umume bisa digunakake minangka sarung tangan inspeksi biasa.

2. Sawise sarung tangan nitrile / lateks dikupas kabeh saka cetakan tangan, banjur dicuci, dikeringake, lan dikeringake kanggo ngatasi kotoran ing permukaan sarung tangan nitril / lateks, banjur karyawan banjur menyang bengkel aseptik kanggo tas, Kemasan lan tinju, lan pungkasane dikirim menyang peralatan sterilisasi etilena oksida kanggo sterilisasi.

 

Sterilisasi etilena oksida minangka pilihan pertama kanggo sterilisasi sarung tangan. Ing ngisor iki minangka sawetara informasi babagan sterilisasi etilena oksida:

 

1. Prinsip sterilisasi sterilisasi etilen oksida

Proses mateni diarani "alkylation"

Efek etilena oksida ing molekul ing sel ora bisa dibalekake

Kanthi ngrusak DNA, denaturasi protein, engsel protein lan DNA, engsel purin lan pirimidin digawe, dadi protein bakteri sawise reaksi ilang kegiatan, dadi bisa ngasilake efek sterilisasi.

 

2. Karakteristik lan mekanisme sterilisasi EO etilen oksida

Karakteristik EO etilen oksida:

Formula molekul: C2H4O

Titik didih: 10.8 ℃

Bahaya: Etilena oksida minangka gas sing gampang kobong, sing bisa dicampur karo hawa kanggo nggawe campuran bledosan. Bakal kobong lan njeblug nalika kena geni lan suhu dhuwur; iki uga gas beracun.

3. Faktor utama sing nyebabake sterilisasi etilen oksida

Konsentrasi etilena oksida: biasane 400 nganti 800mg / L

Asor: biasane nuduhake asor relatif (biasane ora kurang saka 30% RH); proses reaksi etilen oksida lan molekul sel utama (proses alkilasi) mbutuhake banyu; ana ing kahanan gas sajrone proses sterilisasi.

Suhu: Tingkat sterilisasi bakal saya tambah kanthi paningkatan suhu; saben suhu mundhak nganti 10 ℃, tingkat pembunuhan spora biasane tikel.

Wektu: Tingkat sterilisasi bakal nambah kanthi tambahan wektu ekspos (yaiku wektu omah EO).

4. Pambuka proses sterilisasi saben dina

Pretreatment-Transfer-Inti Pompa-Injeksi Kebocoran Awal / Injeksi Tekanan-Gas-Resume EO-Post Pumping-Scrubbing-Release-Analysis

Sterilization grade nitrile latex glove production equipment


Wektu kiriman: Jun-24-2021