Sugeng rawuh ing situs web!

Panjaluk pasar kanggo sarung tangan sing bisa digunakake

Panjaluk sarung tangan dipérang dadi patang wilayah; perawatan medis, asuransi tenaga kerja industri, rumah tangga komersial lan supermarket, lan industri jasa. Antarane, sarung tangan medis lan sarung tangan kalebu 62% saka total konsumsi.

Miturut laporan Pusat Kontrol lan Pencegahan Penyakit Eropa tanggal 21 Oktober 2020, panggunaan sarung tangan mbutuhake saben staf medis ngganti sepasang sarung tangan saben kontak karo pasien sing beda (yen ora ana kondisine, kudu diinfeksi kanggo njaga kebersihan).

Panjaluk sing disebabake dening epidemi iki tambah akeh, lan panjaluk umume kaping pindho yaiku sadurunge epidemi kasebut. Perlindhungan virus mahkota anyar AS mbutuhake panggunaan sarung tangan sing bisa digunakake. Utamane, kontak saben dina saka pasien sing lara kritis ing ICU mbutuhake 170 * 2 = 340. .

Sawise wabah kasebut, permintaan sistem kesehatan AS kanggo sarung tangan nitrile wis nambah saka udakara 2,65 milyar saben wulan sadurunge wabah dadi udakara 10 milyar saben wulan (ora kalebu konsumsi warga sipil umume), sing luwih saka kaping telu tinimbang asline. Antarane, panjaluk kanggo rumah sakit ringan wis tekan luwih saka 4 milyar saben wulan. Gelombang epidemi nomer loro ing pungkasan November dadi luwih parah.

Sajrone epidemi kasebut, panggunaan sarung tangan ing rumah sakit tambah 2-3 kali. Alesan tambah akeh panggunaan rumah sakit bisa uga kanggo nyegah infeksi silang. Saiki panggunaane perawat tunggal yaiku 3-4 kali luwih gedhe tinimbang sadurunge.

Ing bidang sarung tangan karet pakai, produksi tahunan 296 milyar ing 2019, sing 180 milyar ing Malaysia mung nyumbang 63% pangsa pasar, dene China ngasilake udakara 25 milyar sarung tangan nitril lan sawetara sarung tangan lateks alami, kira-kira 10%. Nanging, yen diwilang miturut 495 milyar sarung tangan sing bisa digunakake ing donya ing taun 2019, China isih kudu nambah 80 milyar produksi PVC lan jinis sarung tangan liyane kayata PE / TPE, lan pangsa China udakara 20-40%.

Sajrone epidemi kasebut, panjaluk sarung tangan sing bisa digunakake wis cepet tuwuh. Kanggo nglawan epidemi kasebut, saben negara kudu ngimpor bahan anti-epidemi sing akeh. Sarung tangan sing bisa digunakake uga kalebu. Nanging, amarga kena pengaruh epidemi kasebut, pangiriman pabrikan asli cukup nyenyet lan pengiriman uga luwih angel. Mula, saiki akeh investor pengin nggawe lini produksi sarung tangan nitrile / lateks / PVC ing negarane dhewe, supaya bisa memenuhi permintaan sarung tangan lokal. Lan Chuangmei mung nyedhiyakake peralatan produksi sarung tangan nitril / lateks / PVC.

Demand for glove production line

 


Wektu kiriman: Jun-28-2021