Sugeng rawuh ing situs web!

Chuangmei Cerdas melu pameran Pameran Perdagangan Epidemi Pencegahan Epidemik Global kaping lima

Sabuk lan Dalan”(Singkatan: B&Ryaiku jeneng cekak saka sabuk ekonomi dalan sutrauga Jalan Sutera maritim abad kaping 21. Lan minangka inisiatif sing diajokake dening Presiden China Jinping Xi ing wulan September lan Oktober 2013.Sabuk lan Dalanngliwati bawana Asia, Eropa lan Afrika lan kalebu 136 negara utawa wilayah minangka anggotane. Gumantung saka jalur internasional ing darat lan njupuk pelabuhan penting ing segara minangka simpul. Lan bakal cukup ngetrapake mekanisme multilateral bilateral sing ana ing antarane China lan negara-negara sing gegandhengan kanthi cukup lan entuk dhukungan saka platform kerja sama regional sing ana lan efektif kanggo ngembangake kemitraan ekonomi karo negara-negara ing Sabuk lan Dalan kanthi semangat lan mbangun komunitas kepentingan Bersama, bareng tanggung jawab mbesuk lan Dituduhake sing ditondoi kepercayaan politik, integrasi ekonomi lan inklusif budaya.

Nalika ngadhepi epidemi coronavirus anyar lan kekurangan bahan pencegahan epidemi global, China mbukak saluran bisnis kanggo ngekspor alat proteksi pribadi lan pasokan medis lan peralatan sing dibutuhake kanggo negara liya amarga implementasi Sabuk lan Dalan.

chuangmei Participate in the exhibition

Chuangmei Intelligent melu pameran Pameran Bahan Pencegahan Epidemik Global kaping lima kanthi lini produksi sarung tangan nitril / lateks / PVC wiwit tanggal 31 Mei 2021 nganti 1 April 2021.

Sajrone pameran iki, perusahaan kami nduduhake peralatan produksi sarung tangan nitrile sing mentas dibangun kanthi desain cetakan tangan loro, kanthi kapasitas produksi saben dina 500.000; desain modular, produksi pabrik, assembling lan welding ing lokasi, wektu instalasi cepet; sistem sirkulasi udara panas, Hemat energi lan perlindungan lingkungan. Lapisan PU lan proses cuci klorin bisa uga nyukupi tuntutan sarung tangan pungkasan.Peralatan Produksi sarung tangan uga wis narik akeh pelanggan, ngarep-arep bisa nggawe lini produksi sarung tangan ing negarane.

Nitrile gloves equipment chuangmei chuangmei Nitrile gloves production equipment

 


Wektu kiriman: Jun-15-2021