Sugeng rawuh ing situs web!

Analisis status pangembangan lan prospek pasar industri produk perlindungan tangan ing taun 2021

Individu kudu kena skenario kerja mbebayani kayata korosi kimia, radiasi listrik, peralatan mekanik, lan peralatan listrik sajrone produksi utawa operasi.
Kanthi perkembangan industrialisasi sing terus-terusan, lingkungan tenaga kerja dadi saya rumit, lan risiko cilaka kanggo tangan sajrone proses tenaga kerja terus saya tambah lan nuduhake tren pangembangan sing beda-beda. Kanggo nyegah utawa nyuda macem-macem cilaka sing disebabake dening kacilakan industri utawa bebaya kerja.
Miturut macem-macem komponen protèktif, peralatan protèktif pribadi utamane nyakup proteksi tangan, proteksi torso, proteksi napas, proteksi endhas, perlindungan sikil lan produk liyane, kayata sarung tangan, sandhangan protèktif, topeng napas, helm, penyumbat telinga, kacamata, sepatu protèktif lan produk liyane .
Miturut statistik, cedera tangan nyebabake proporsi kacilakan sing gegandhengan karo kerja, yaiku udakara 1/4 saka total kacilakan sing gegandhengan karo karya. Umume kalebu cidera mekanik, cidera fisik, cidera kimia lan cidera infeksi biologis. , Motong, meres, akupunktur lan ciloko mekanik liyane sing paling umum. Miturut panaliten sing ditindakake dening Organisasi Riset Bersama Gratis ing Amerika Serikat lan Institut Kesehatan Publik Harvard, nganggo sarung tangan safety sing cocog bisa nyuda cedera tangan sing disengaja nganti 60%. Sanalika, sarung tangan pelindung safety sing cocog ora mung bisa nglindhungi keamanan tangan kanthi efektif, nanging uga bisa nambah fungsi tangan kanthi efektif ing lingkungan kerja khusus. Contone, sarung tangan nitril sing bisa digunakake bisa nggawe individu aman lan trep disentuh sajrone proses produksi. Bahan kimia, rereged minyak, lsp.
Sarung tangan pelindung keamanan duwe pangsa pasar paling dhuwur ing bidhang produk proteksi tenaga kerja amarga lapangan aplikasi sing akeh, skenario sing beda-beda lan akeh aplikasi sing akeh. Miturut "Data Produk Industri Perlindungan Tenaga Kerja China", pangsa pasar produk perlindungan tangan negara saya ing industri perlindungan tenaga kerja melebihi 30%.


Wektu kiriman: Feb-25-2021