Sugeng rawuh ing situs web!

Jalur produksi sarung tangan nitril campuran

  • Mixed nitrile gloves production line

    Jalur produksi sarung tangan nitril campuran

    Sarung tangan senyawa nitril duwe kaluwihan sarung tangan nitril lan sarung tangan PVC. Dheweke dicelupake ing bahan baku campuran. Lapisan utama sarung tangan alus lan gampang dipakai. Sarung tangan duwe elastisitas luwih apik tinimbang sarung tangan PVC lan murah regane. Lapisan njaba sarung tangan duwe koefisien gesekan tartamtu, gampang digunakake, lan tekan standar Gamelan eksternal lan internal Gamelan.