Sugeng rawuh ing situs web!

Jalur Produksi Sarung Tangan Lateks Bedah Medis

  • Medical Surgical Latex Glove Production Line

    Jalur Produksi Sarung Tangan Lateks Bedah Medis

    Coronavirus 2019 (COVID-19) mengaruhi kabeh pasar global. Saliyane biaya uripe manungsa, pengaruh panyebaran virus tumrap ekonomi global nembe wae mula diakoni lan duweni pengaruh gedhe marang rantai pasokan teknologi donya. Ing kasus iki, panjaluk global kanggo sarung tangan medis mundhak banget. Ing periode kritis pencegahan lan kontrol epidemi, topeng lan sarung tangan bedah karet medis minangka salah sawijining peralatan protèktif paling langka kanggo tenaga medis garis depan.