Sugeng rawuh ing situs web!

Jalur Produksi Sarung Tangan Lateks Bedah Medis

Katrangan singkat:

Coronavirus 2019 (COVID-19) mengaruhi kabeh pasar global. Saliyane biaya uripe manungsa, pengaruh panyebaran virus tumrap ekonomi global nembe wae mula diakoni lan duweni pengaruh gedhe marang rantai pasokan teknologi donya. Ing kasus iki, panjaluk global kanggo sarung tangan medis mundhak banget. Ing periode kritis pencegahan lan kontrol epidemi, topeng lan sarung tangan bedah karet medis minangka salah sawijining peralatan protèktif paling langka kanggo tenaga medis garis depan.


Detail Produk

Tag Produk

Pasar sarung tangan bedah medis

Coronavirus 2019 (COVID-19) mengaruhi kabeh pasar global. Saliyane biaya uripe manungsa, pengaruh panyebaran virus tumrap ekonomi global nembe wae mula diakoni lan duweni pengaruh gedhe marang rantai pasokan teknologi donya. Ing kasus iki, panjaluk global kanggo sarung tangan medis mundhak banget. Ing periode kritis pencegahan lan kontrol epidemi, topeng lan sarung tangan bedah karet medis minangka salah sawijining peralatan protèktif paling langka kanggo tenaga medis garis depan.

Detail Produk

Sarung tangan lateks bedah medis mbutuhake faktor keamanan sing luwih dhuwur. Sampeyan mbutuhake sterilisasi lan kemasan independen luwih lanjut. Uga duwe bentuk tangan sing mlengkung kanthi ergonomis sing pas banget karo limang driji lan kepenak dienggo. Malah sajrone operasi jangka panjang, kontrol asor sing apik bisa njaga bentuk lan kenyamanan staf medis sing nganggo sarung tangan, lan kanthi aman nganggo peralatan medis.

Kompetisi ing lini produksi sarung tangan

Baris produksi sarung tangan bedah medis kudu duwe struktur desain sing cukup adhedhasar sifat kimia saka bahan baku lan proses pembentukan sarung tangan. Ing taun-taun pungkasan, kanthi upgrade mesin nggawe sarung tangan lateks lan tambahan peralatan otomatis, alangan industri sarung tangan sing digunakake wis saya dhuwur lan luwih dhuwur, utamane ing sarung tangan bedah medis mewah. Panjaluk terus tuwuh,bamarga ana manufaktur sing sithik lan sithik nggawe garis produksi sarung tangan.

Kajaba iku, amarga larang regane peralatan produksi sarung tangan lateks bedah, lan dhukungan saka tenaga kerja lan sumber daya materi dibutuhake kanggo pambangunan peralatan kasebut, para peserta anyar kudu duwe kekuwatan finansial lan peralatan teknis sing kuwat kanggo saingan karo perusahaan sing ana .

Aliran proses produksi

Lamaran

Umume digunakake kanggo operasi sing mbutuhake tingkat sterilitas, kayata operasi, pangiriman, penempatan kateter tengah, nyiyapake total solusi nutrisi parenteral, lsp.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita