Sugeng rawuh ing situs web!

Ujian medis Line Produksi Sarung Tangan Nitrile

Katrangan singkat:

Lini produksi sarung tangan nitril medis sing ora disteril padha karo lini produksi sarung tangan nitril biasa. Bedane yaiku, mutu bahan baku butuh bahan medis, umume dipérang dadi: sistem campuran, sistem lini produksi utama, sistem energi, peralatan tambahan, peralatan laboratorium, peralatan kemasan, fasilitas Hijau, peralatan pasca proses.


Detail Produk

Tag Produk

Detail Produk pemeriksaan Lini Produksi Sarung Tangan Nitrile

Lini produksi sarung tangan nitril medis sing ora disteril padha karo lini produksi sarung tangan nitril biasa. Bedane yaiku, mutu bahan baku butuh bahan medis, umume dipérang dadi: sistem campuran, sistem lini produksi utama, sistem energi, peralatan tambahan, peralatan laboratorium, peralatan kemasan, fasilitas Hijau, peralatan pasca proses.

Sarung tangan sing diproduksi ing lini produksi bisa dipérang dadi rong jinis: warna alami lan warna. Werna kalebu warna putih, biru, biru kobalt, biru ungu, jambon, kuning lan warna liyane. Werna alami minangka warna utama produk, lan masterbatch warna liyane kanthi warna liyane nampilake warna sing beda. Babagan produk pungkasan, bisa diatur miturut syarat pelanggan, kalebu ukuran, ukuran, bobot, warna, lan liya-liyane sarung tangan.

Konsep desain Ujian Medis Lini Produksi Sarung Tangan Nitrile

Teknologi lini produksi sarung tangan nitril wis dianyari kanthi cepet ing taun-taun pungkasan. Nalika bisa sinau teknologi canggih saka Malaysia lan Jerman, kita uga terus inovasi. Biyen, diwakili proses cetakan tangan siji. Sanajan produksi stabil, output isih kurang. Liwat eksperimen terus-terusan, perusahaan kami mbukak garis produksi teknologi cetakan tangan loro. Minangka perwakilan teknologi anyar, efisiensi produksi wis saya apik, lan kita duwe kaluwihan latecomer sing jelas minangka entri anyar.

Pilihan lini produksi

Lini produksi: Desain khusus kanggo macem-macem pelanggan lan macem-macem tanduran.
Kapasitas: Miturut tanduran, desain lini produksi kanggo nggedhekake kapasitas produksi.
Energi: Gunakake energi lokal lan peralatan sing paling mumpuni miturut energi kanggo nggedhekake penghematan biaya.

Aliran proses produksi

Lamaran

Garis produksi sarung tangan nitrile pemeriksaan medis utamane digunakake kanggo ngasilake sarung tangan pemeriksaan nitril medis, sing umume digunakake ing inspeksi non-operasi umum, kayata pasien rawat inap, dokter gigi, lan inspeksi laboratorium rutin.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk