Sugeng rawuh ing situs web!

Sarung tangan lateks pemeriksaan medis lateks

  • Medical examination latex gloves production line

    Sarung tangan lateks pemeriksaan medis lateks

    Wiwit taun 1980-an, kanthi nyebarake pirang-pirang bakteri, jumlah tenaga medis sing nganggo sarung tangan saya tambah akeh, lan kesadaran masyarakat babagan perlindungan lingkungan lan perlindungan awake dhewe saya tambah. Saiki panjaluk sarung tangan lateks saben taun udakara 30 milyar, lan Nomer A iki bakal terus tuwuh.