Sugeng rawuh ing situs web!

Sarung tangan lateks pemeriksaan medis lateks

Katrangan singkat:

Wiwit taun 1980-an, kanthi nyebarake pirang-pirang bakteri, jumlah tenaga medis sing nganggo sarung tangan saya tambah akeh, lan kesadaran masyarakat babagan perlindungan lingkungan lan perlindungan awake dhewe saya tambah. Saiki panjaluk sarung tangan lateks saben taun udakara 30 milyar, lan Nomer A iki bakal terus tuwuh.


Detail Produk

Tag Produk

Sejarah sarung tangan lateks ujian medis

Wiwit taun 1980-an, kanthi nyebarake pirang-pirang bakteri, jumlah tenaga medis sing nganggo sarung tangan saya tambah akeh, lan kesadaran masyarakat babagan perlindungan lingkungan lan perlindungan awake dhewe saya tambah. Saiki panjaluk sarung tangan lateks saben taun udakara 30 milyar, lan Nomer A iki bakal terus tuwuh.

Rincian produk

Baris produksi sarung tangan lateks ujian medis nggunakake teknologi otomatis CNC, sing nambah tingkat otomatisasi, ningkatake efisiensi produksi, nyuda panggunaan manual, nambah pemanfaatan panas, nyuda konsumsi energi, nglindhungi lingkungan, lan nambah kondisi kerja para pekerja supaya dicelupake sarung tangan luwih alus lan nambah daya saing perusahaan.

Konsep desain lini produksi sarung tangan lateks ujian medis

Baris produksi kalebu area muatan, area pra-pangatusan, area celup otomatis, area pangatusan, lan area bongkar sing diatur kanthi urutan; saben wilayah dilengkapi piranti sprocket drive; rantai tertutup dipasang ing sprocket drive, cetakan tangan sarung tangan dipasang ing rantai tertutup; kaloro zona pangatusan lan zona pra-pangatusan disambungake karo tungku udara panas gas termal efisiensi tinggi, zona pangatusan disambungake karo pipa pembuangan gas pembuangan pengeringan, lan area kerja mencelup otomatis digandhengake karo gas pembuangan knalpot Pipa udara, pipa pembuangan gas pembuangan sing garing lan pipa pembuangan gas pembuangan karet kabeh gegandhengan karo alat perawatan pemurnian gas buang; uga kalebu kabinet kontrol numerik listrik, lsp.

Ringkesan aliran proses

Lamaran

Sarung tangan lateks ujian medis biasane digunakake kanggo mriksa rongga lisan utawa permukaan kulit pasien, lan kudu ngemot sertifikasi keamanan obat uji CFDA. Kekuwatan tarik lan abrasi sing kuat, bisa adaptasi karo macem-macem lingkungan asam lemah lan lemah alkali ing kulit manungsa.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita