Sugeng rawuh ing situs web!

Lini produksi sarung tangan umum PVC

  • General PVC glove production line

    Lini produksi sarung tangan umum PVC

    Baris produksi sarung tangan PVC nggunakake metode produksi terus-terusan lan metode immersion langsung, kanthi formasi film sing seragam lan warna sing cerah. Macem-macem model lan spesifikasi bisa diproduksi kanthi online bebarengan. Dawane lini produksi yaiku 60 meter, 80 meter lan 100 meter, lsp. Kanthi otomatisasi dhuwur lan output gedhe. Bisa diatur karo demoulding otomatis, lan dawa lini produksi bisa dirancang lan dipasang miturut situs produksi pelanggan.