Sugeng rawuh ing situs web!

Lini produksi sarung tangan nitril ujian umum

Katrangan singkat:

Minangka bintang sing tuwuh ing antarane sarung tangan karet, sarung tangan nitril kudu duwe potensial pasar sing kuat. Nggoleki pasar domestik lan manca, skala pasar industri sarung tangan nitril terus berkembang utawa malah ngluwihi pangarepan. Miturut data riset pasar, pasar sarung tangan karet wis pungkasan tuwuh, lan pasar duwe tren ekspansi sing jelas. Tren pangembangan katup sarung tangan kacilakan karet nitril bakal terus meningkat. Sarung tangan nitril minangka salah sawijining sarung tangan sing paling populer. Sarung tangan nitril sing bisa digunakake minangka senyawa organik sing disintesis saka akrillonitril lan butadiena. Dheweke bebas lateks lan non-alergenik. Dheweke misuwur banget ing pasar Eropa lan Amerika. Nggawe lini produksi sarung tangan nitril bisa kanthi cepet mbukak pasar lan entuk pesenan sing akeh.


Detail Produk

Tag Produk

Keuntungan pangembangan sarung tangan nitril

Minangka bintang sing tuwuh ing antarane sarung tangan karet, sarung tangan nitril kudu duwe potensial pasar sing kuat. Nggoleki pasar domestik lan manca, skala pasar industri sarung tangan nitril terus berkembang utawa malah ngluwihi pangarepan. Miturut data riset pasar, pasar sarung tangan karet wis pungkasan tuwuh, lan pasar duwe tren ekspansi sing jelas. Tren pangembangan katup sarung tangan kacilakan karet nitril bakal terus meningkat.
Sarung tangan nitril minangka salah sawijining sarung tangan sing paling populer. Sarung tangan nitril sing bisa digunakake minangka senyawa organik sing disintesis saka akrillonitril lan butadiena. Dheweke bebas lateks lan non-alergenik. Dheweke misuwur banget ing pasar Eropa lan Amerika. Nggawe lini produksi sarung tangan nitril bisa kanthi cepet mbukak pasar lan entuk pesenan sing akeh.

Konsep desain lini produksi sarung tangan nitril ujian umum

Kanthi pengalaman suwene taun, Tim Teknik Cerdas Chuangmei terus nggawe inovasi. Ngelingi kesulitan nyiyapake lini produksi sarung tangan ing omah lan ing luar negeri, liwat kombinasi mesin lan kimia, sarung tangan sing paling maju dirancang minangka majelis modular. Rantai kasebut ndadekake operasi cetakan tangan loro. Proses Produksi. Mula, kita bisa nggawe lini produksi sarung tangan lan produksi sarung tangan debug kanthi fleksibilitas lan efisiensi tingkat tinggi supaya garis produksi bisa ngasilake sarung tangan nitril berkualitas tinggi kanggo nyukupi kabutuhane kabeh pelanggan ing saindenging jagad.
1. Sistem campuran: liwat tank campuran lan sistem pipa, bahan baku / polimer / koagulan dicampur lan diangkut menyang saben situs produksi ing jalur produksi.

2.Garisan produksi utama: liwat sistem drive chain, cetakan tangan digawe liwat reresik, celup, klorin utawa lapisan PU, leaching, pangatusan, manik-manik, pra-demoulding, nganti sarung tangan rampung.

3. Sistem energi: nggunakake kompor hawa panas utawa ketel kanggo nyedhiyakake panas kanggo proses oven / pembersih, sing uga dadi konsumsi daya panas utama lini produksi.

4. Peralatan tambahan: kalebu kontrol listrik / mesin banyu murni / kompresor / kompresor udara lan peralatan liyane kanggo nyedhiyakake energi tambahan kanggo campuran, tank lim, demoulding lan proses liyane.

5. Peralatan laboratorium: kalebu oven tuwa, tester tarik, tester ketebalan, hidrometer, termometer lan bahan baku liyane lan produk uji coba;

6.Paket kemasan: kalebu mesin demoulding otomatis / mesin pancacahan otomatis, uga bisa nambah peralatan otomatis kayata mesin box-in lan mesin karton;

7. Fasilitas ijo (disiapake dening pelanggan): kalebu gas klorin lan sistem perawatan banyu limbah, kudu dikombinasikake karo syarat perlindungan lingkungan lokal, bagean iki disiapake dening pelanggan.

Aliran proses produksi

Lamaran

Sarung tangan nitril inspeksi biasa digunakake minangka sarung tangan sing bisa digunakake ing sawetara industri sing asring diganti sarung tangan, sing ora mung bisa ngindhari kontaminasi silang, nanging uga bisa ngirit biaya, kayata pangolahan panganan, laboratorium, bahan kimia elektronik, katering lan reresik rumah tangga, lsp. .


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk