Sugeng rawuh ing situs web!

Lini produksi sarung tangan lateks ujian umum

  • Latex glove production line

    Garis produksi sarung tangan lateks

    Bahan baku sarung tangan lateks dipompa menyang tangki bahan baku kanthi pompa diafragma kanggo dicampur lan disiapake, banjur diangkut menyang macem-macem lokasi ing lini produksi sarung tangan lateks kanggo dicelupake sajrone lini produksi.

    Kaping pisanan, model tangan keramik bakal diresiki nganggo asam, alkali lan banyu; banjur model bakal dicelupake ing banyu panas kanggo diresiki. Sawise iku, cetakan sing resik kudu dicelupake ing bahan koagulan lan bahan baku liyane; prosedur celupen kaya ing ngisor iki: cetakan sing wis diresiki pisanan dicelupake ing banyu panas lan digawe panas nganti dicelupake ing koagulan lan garing kanggo dicelupake. Sawise dicelupake, banjur dikirim menyang oven kanggo pangatusan wiwitan, nambah lengen jero serat, nyiram banyu panas banjur dikirim menyang oven kanggo vulkanisasi, pangatusan lan mbentuk. Sawise sarung tangan dibungkus, dicampur, dicenthang, dibentuk ing suhu sithik, dikeringake ing suhu sedheng, dicuci nganggo banyu, dikeringake, dikeringake, banjur dikemas lan dikirim menyang gudang produk sing wis rampung.

  • General examination nitrile glove production line

    Lini produksi sarung tangan nitril ujian umum

    Sarung tangan lateks digawe saka lateks alami minangka bahan baku utama. Sarung tangan lateks dibersihake kanthi asam lan alkali dhisik banjur dicuci nganggo banyu. Model sing diresiki pisanan dicelupake ing banyu panas lan digawe panas nganti agen gelling direndhem lan dikeringake. Sawise direndhem, kirim menyang oven kanggo pangatusan wiwitan, siram banyu panas banjur kirim menyang oven kanggo ngobati, ngeringake lan mbentuk. Sawise dibongkar, sarung tangan diisi utawa disiram kanggo inspeksi, dicuci, dehidrasi lan dikeringake, banjur dikemas lan dikirim menyang gudang produk sing wis rampung.