Sugeng rawuh ing situs web!

Baris produksi sarung tangan kelas PVC

  • Food grade PVC glove production line

    Baris produksi sarung tangan kelas PVC

    Sarung tangan PVC digunakake ing saben dinane, kanthi efek proteksi kesehatan, kinerja proteksi sing apik, keamanan lan ora beracun, ditrima kanthi nggunakake proteksi. Produk ing negara maju lan wilayah duwe pasar sing wiyar. Produk kasebut dipisahake dadi sarung tangan bubuk (ing proses kasebut, glepung jagung ditempelake ing ndhuwur sarung tangan supaya sarung tangan tetep rapi) lan sarung tangan tanpa bubuk (ing proses kasebut, agen perawatan PU digunakake kanggo ngganti tepung jagung supaya bisa nindakake peran sing padha. ). Saka level kasebut, utamane sarung tangan kelas medis sarung tangan kelas industri (indeks sing mbedakake utamane ukuran tingkat mata jarum); Saka model kasebut kapisah dadi XSSMLXL sing dawa, kenthel, dawa lan liya-liyane. Sawise diselidiki, produk umume diterbitake ing level industri bubuk lan level obrolan dhokter bebas bubuk SMLXL, ML minangka produk utama.