Sugeng rawuh ing situs web!

Baris produksi sarung tangan kelas PVC

Katrangan singkat:

Sarung tangan PVC digunakake ing saben dinane, kanthi efek proteksi kesehatan, kinerja proteksi sing apik, keamanan lan ora beracun, ditrima kanthi nggunakake proteksi. Produk ing negara maju lan wilayah duwe pasar sing wiyar. Produk kasebut dipisahake dadi sarung tangan bubuk (ing proses kasebut, glepung jagung ditempelake ing ndhuwur sarung tangan supaya sarung tangan tetep rapi) lan sarung tangan tanpa bubuk (ing proses kasebut, agen perawatan PU digunakake kanggo ngganti tepung jagung supaya bisa nindakake peran sing padha. ). Saka level kasebut, utamane sarung tangan kelas medis sarung tangan kelas industri (indeks sing mbedakake utamane ukuran tingkat mata jarum); Saka model kasebut kapisah dadi XSSMLXL sing dawa, kenthel, dawa lan liya-liyane. Sawise diselidiki, produk umume diterbitake ing level industri bubuk lan level obrolan dhokter bebas bubuk SMLXL, ML minangka produk utama.


Detail Produk

Tag Produk

Pola sarung tangan pvc kelas panganan Pambuka

Sarung tangan PVC digunakake ing saben dinane, kanthi efek proteksi kesehatan, kinerja proteksi sing apik, keamanan lan ora beracun, ditrima kanthi nggunakake proteksi. Produk ing negara maju lan wilayah duwe pasar sing wiyar. Produk kasebut dipisahake dadi sarung tangan bubuk (ing proses kasebut, glepung jagung ditempelake ing ndhuwur sarung tangan supaya sarung tangan tetep rapi) lan sarung tangan tanpa bubuk (ing proses kasebut, agen perawatan PU digunakake kanggo ngganti tepung jagung supaya bisa nindakake peran sing padha. ). Saka level kasebut, biasane sarung tangan kelas medis sarung tangan kelas industri (indeks sing mbedakake utamane ukuran jarum mata jarum); Saka model kasebut dipérang dadi XS \ S \ M \ L \ XL \ dawa, kenthel, dawa lan sateruse. Sawise diselidiki, produk kasebut biasane diterbitake ing level industri bubuk lan level obrolan dhokter gratis S \ M \ L \ XL, M \ L minangka produk utama.

Baris produksi sarung tangan kelas pvc Detail produk

Baris produksi sarung tangan PVC nggunakake proses produksi sarung tangan sing paling maju, tingkat kualifikasi produk tekan luwih saka 97%, kualitas produk apik, panenane dhuwur, bisa ngganti operasi manual kanthi lengkap;

Lem sing beragam yaiku seragam lan film kasebut seragam. Sarung tangan rampung ing siji wektu wiwit cetakan tangan, nyebulake flanging, manipulator, gerakan njaba manipulator, lan stripping sarung tangan, lsp. Kanthi kacepetan demoulding cepet, operator luwih sithik lan biaya produksi murah.

Peralatan listrik lini produksi sarung tangan

1.Pengenalan struktur sprocket utama transmisi canggih, kabeh resistensi sing mlaku kurang, operasi produksi stabil, gangguan swara;

2.Nyetir motor utama ngatasi akeh masalah, kayata nyeret, kangelan, gagal lan kangelan ing pangopènan;

3.ketel sing cocog karo peralatan energi, hemat energi lan efisiensi dhuwur, struktur sing cukup, gangguan swara, kinerja keamanan dhuwur;

4.orientasi cetakan, teknologi kodhe mesin ing;

5.digunakake kanggo reresik driji reresik sikat reresik rambut dawa reresik teknologi reresik;

6.Macem-macem spesifikasi produksi mesin sing padha, nyetel otomatis kanthi otomatis, umur dawa mesin kasebut;

Miturut pelanggan kudu ngrancang dawa beda 125-200m, dhuwur, biaya model.

Ringkesan aliran proses

Lamaran

Sarung tangan PVC digunakake kanthi akeh kanggo nglindhungi tenaga kerja lan kebersihan rumah tangga ing inspeksi kebersihan, industri panganan, industri kimia, industri elektronik, industri farmasi, industri cat lan lapisan, industri percetakan lan pewarna, pertanian, kehutanan, peternakan lan industri liyane.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk