Sugeng rawuh ing situs web!

Garis produksi sarung tangan lateks

Katrangan singkat:

Bahan baku sarung tangan lateks dipompa menyang tangki bahan baku kanthi pompa diafragma kanggo dicampur lan disiapake, banjur diangkut menyang macem-macem lokasi ing lini produksi sarung tangan lateks kanggo dicelupake sajrone lini produksi.

Kaping pisanan, model tangan keramik bakal diresiki nganggo asam, alkali lan banyu; banjur model bakal dicelupake ing banyu panas kanggo diresiki. Sawise iku, cetakan sing resik kudu dicelupake ing bahan koagulan lan bahan baku liyane; prosedur celupen kaya ing ngisor iki: cetakan sing wis diresiki pisanan dicelupake ing banyu panas lan digawe panas nganti dicelupake ing koagulan lan garing kanggo dicelupake. Sawise dicelupake, banjur dikirim menyang oven kanggo pangatusan wiwitan, nambah lengen jero serat, nyiram banyu panas banjur dikirim menyang oven kanggo vulkanisasi, pangatusan lan mbentuk. Sawise sarung tangan dibungkus, dicampur, dicenthang, dibentuk ing suhu sithik, dikeringake ing suhu sedheng, dicuci nganggo banyu, dikeringake, dikeringake, banjur dikemas lan dikirim menyang gudang produk sing wis rampung.


Detail Produk

Tag Produk

Alur proses

Bahan baku sarung tangan lateks dipompa menyang tangki bahan baku kanthi pompa diafragma kanggo dicampur lan disiapake, banjur diangkut menyang macem-macem lokasi ing lini produksi sarung tangan lateks kanggo dicelupake sajrone lini produksi.

Kaping pisanan, model tangan keramik bakal diresiki nganggo asam, alkali lan banyu; banjur model bakal dicelupake ing banyu panas kanggo diresiki. Sawise iku, cetakan sing resik kudu dicelupake ing bahan koagulan lan bahan baku liyane; prosedur celupen kaya ing ngisor iki: cetakan sing wis diresiki pisanan dicelupake ing banyu panas lan digawe panas nganti dicelupake ing koagulan lan garing kanggo dicelupake. Sawise dicelupake, banjur dikirim menyang oven kanggo pangatusan wiwitan, nambah lengen jero serat, nyiram banyu panas banjur dikirim menyang oven kanggo vulkanisasi, pangatusan lan mbentuk. Sawise sarung tangan dibungkus, dicampur, dicenthang, dibentuk ing suhu sithik, dikeringake ing suhu sedheng, dicuci nganggo banyu, dikeringake, dikeringake, banjur dikemas lan dikirim menyang gudang produk sing wis rampung.

Informasi dhasar sarung tangan lateks

Sarung tangan lateks dipérang dadi pirang-pirang jinis miturut kagunané: sarung tangan lateks pakai, sarung tangan rumah tangga, sarung tangan industri lateks, sarung tangan lateks medis, lsp.
Dawane: 23cm, 30cm (9 inci, 12 inci); kekandelan 0,08mm-0,09mm;
Werna: krem ​​/ kuning muda;
Bahan utama: lateks alami;
Pengepakan: 50 pcs / tas utawa 100 pcs / bag (kemasan vakum);
Spesifikasi: XS, S, M, L, XL; digunakake ing industri elektronik, panganan, obat-obatan, optoelektronik lan industri liyane.

Fitur sarung tangan lateks

Sarung tangan lateks cocok kanggo medis, manufaktur mobil, manufaktur batere; Industri FRP, perakitan pesawat; industri aerospace; reresik lingkungan lan reresik. Sarung tangan lateks duwe resistensi abrasi, resistensi tusukan; resistensi asam lan alkali, pelumas, bahan bakar lan macem-macem pelarut, lsp; dheweke duwe macem-macem resistensi kimia lan resistensi minyak sing apik. Sarung tangan lateks nampilake desain tekstur pucuk driji sing unik, sing nambah genggeman lan kanthi efektif ngalangi slippage; desain sing dipatenake tanpa garis palem, kanthi meresap lem lan nambah perlindungan; desain tangan sing unik, lapisan katun, nambah kenyamanan.

Foto produk

Lamaran

Sarung tangan lateks sing diproduksi dening lini produksi sarung tangan lateks kudu nggunakake lateks alami minangka bahan baku kanggo diproses. Sarung tangan rampung sing diprodhuksi bisa digunakake ing industri rumah tangga, industri, medis, kecantikan lan industri liyane.
Sarung tangan lateks minangka perlindhungan tangan sing penting ing uripe manungsa. Sarung tangan lateks nggunakake lateks alami lan aditif alus liyane. Sawise perawatan lumahing khusus, elastis, alus lan gampang dipakai. 100% sarung tangan lateks alami duwe fleksibilitas sing dhuwur banget, mula bakal krasa kepenak banget nalika dipakai, lan ing wektu sing padha duwe kekuatan sing dhuwur. Tingkat pinhole kurang, saengga nduweni ciri perlindungan sing paling apik. Kanggo industri, produksi pertanian, perawatan medis utawa urip saben dinane, duwe macem-macem aplikasi. Sarung tangan lateks kalebu sarung tangan lateks sing mulus, sarung tangan lateks pola cekung, sarung tangan lateks transparan, sarung tangan lateks belang, lan sarung tangan lateks tanpa bubuk.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita