Sugeng rawuh ing situs web!

Hubungi Kita

Alamat

913, Jalan Binhu South, Desa Shangtang, Kota Zhangban, Zona Investasi Taiwan, Quanzhou, Provinsi Fujian, China

Telpon

Adol: +86 18750694516

 

Jam

Senen-Jumuah: 9 esuk nganti 6 sore

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita