Sugeng rawuh ing situs web!

FAQ

Apa peralatan produksi sarung tangan sing diwenehake? Apa sampeyan bisa nggawe sarung tangan tanpa bubuk?

Sarung tangan nitril, sarung tangan lateks, sarung tangan PVC lan sarung tangan campuran. Bisa digawe nganggo utawa tanpa bubuk miturut syarat pelanggan.

Apa jinis sarung tangan sing bisa diproduksi dening garis produksi sarung tangan?

Sarung tangan ujian medis, sarung tangan bedah medis, sesuai karo standar EU EN455 lan AS ASDD.

Pira sarung tangan bisa ngasilake lini produksi sarung tangan sajrone sedina?

Miturut kabutuhan pelanggan, kapasitas produksi saben dina bisa udakara 150.000 pcs nganti 1 yuta pcs.

Apa peralatan sampeyan nduweni kualifikasi lan sertifikat ekspor?

Chuangmei nduweni kualifikasi ekspor lengkap, kalebu sertifikat CE.

Suwene bakal dadi pimpinan wektu?

Wektu pengiriman normal udakara 90 ~ 120 dina.

Suwene suwene periode garansi peralatan kasebut?

Sawise dikirimake peralatan, wektu garansi 1 taun, kajaba nganggo bagean.

Apa layanan pendukung sing sampeyan nyedhiyani?

Perencanaan tanduran standar, pasokan peralatan, pandhuan lan komisioning instalasi, pelatihan kimia, tuku bahan baku, lsp.

Pabrik sampeyan ing endi lan ing endi plabuhan paling cedhak?

Chuangmei dununge ing Kutha Quanzhou, Provinsi Fujian, China. Pelabuhan paling cedhak yaiku Pelabuhan Xiamen.


Wektu kiriman: Apr-28-2021