Sugeng rawuh ing situs web!

Kauntungan Chuangmei

Kauntungan saka lini produksi sarung tangan Chuangmei: 

1) Lini produksi kecepatan tinggi kanthi otomatis, dilengkapi mesin ngetung demoulding otomatis, bisa ngirit 1/3 tenaga kerja lan nambah efisiensi.

2) Desain garis perakitan kecepatan tinggi dual-mode diwasa wis luwih saka tikel kapasitas produksi tinimbang garis mode siji tradisional, lan kinerja biaya diganti.

3) Teknologi pencelupan dobel kanthi efektif nyuda pinhole lan entuk tingkat pass luwih saka 97% produk jadi.

4) bubuk Opsional utawa proses bebas bubuk, klorinasi online utawa lapisan PU, ora ana risiko alergi protein.

5) Nggunakake proses sikat sikat asam / alkali / banyu panas / horisontal kanggo ngilangi kotoran nalika nglindhungi cetakan tangan kanthi efektif lan ningkatake umur cetakan tangan.

6) Proses netralisasi / leaching kaping pirang-pirang bisa ngilangi impurities lan bisa nyukupi sarung tangan sarung tangan medis.

7) Ngadopsi teknologi sirkulasi udara panas gas alam, hemat energi luwih saka 20%, lan luwih ramah lingkungan.

8) Perencanaan sing cukup bisa digawe miturut ukuran situs pelanggan kanggo nggedhekake panggunaan ruang lan nambah produktivitas.

9) Tim kimia domestik kanthi pengalaman 30 taun dikombinasikake karo kriya Malaysia kanggo ngiringan pesenan ing omah lan luar negeri.

10) Layanan mandheg: Perencanaan tanduran, pandhuan / komisioning instalasi peralatan, kanggo latihan kimia / tuku bahan baku, nyuda resiko investasi.


Wektu kiriman: Apr-28-2021