Sugeng rawuh ing situs web!

Babagan Chuangemi

Babagan Perusahaan

Chuangmei Intelligent Technology Co., Ltd. duwe spesialisasi ing R&D, desain lan produksi macem-macem lini produksi sarung tangan lateks, lini produksi sarung tangan nitrile, lini produksi sarung tangan PVC, mesin lan peralatan kondom, mesin popok lan mesin lan peralatan serbet. Perusahaan manufaktur mesin profesional nggabungake perdagangan, teknologi, lan layanan. Perusahaan kita wis setya karo riset teknologi peralatan lan pangembangan lan optimalisasi produksi, lan nindakake proyek turnkey peralatan tanduran lan proses produksi.

Crita merek

Pendhiri, Pak Chen, lulus saka Universitas Jingdezhen Ceramics ing Jiangxi ing taun 2002. Sawise lulus, dheweke wis melu R&D lan ngrancang ing pabrik peralatan popok China lan peralatan mesin serbet kondhang lan duwe pengalaman akeh ing desain mekanik. Ing 2015, dheweke wiwit kontak karo peralatan manufaktur sarung tangan, lan dadi pendiri Chuangmei Intelligent Technology Co., Ltd. karo para insinyur sing duwe pengalaman manufaktur sarung tangan luwih saka sepuluh taun, khusus kanggo mbangun mesin lan peralatan kanthi skala gedhe sing digawe ing China .

Pasar

Produk Chuangmei Intelligent Technology Co., Ltd. diekspor menyang pasar domestik lan manca: Eropa, Amerika Selatan, Asia Tenggara, Timur Tengah, Asia Barat, Afrika lan wilayah liyane. Kabeh olèh teka takon.

Ringkesan Perusahaan

Chuangmei Intelligent Technology Co., Ltd. dununge ing Zona Investasi Bisnis Taiwan ing Quanzhou, Fujian, kutha pesisir sing apik ing pinggir kulon Selat China Taiwan. Saiki duwe luwih saka 200 karyawan, duwe lokakarya ngolah lan lokakarya lukisan, lan duwe peralatan pangolahan sing lengkaparea pabrik tekan 11.000 meter persegi, kanthi bangunan kantor independen kanthi luas 700 meter persegi.

Niyat

Wiwit didegake, perusahaan mesthi nindakake filosofi perusahaan "njupuk ilmu pengetahuan lan teknologi minangka pedoman, kualitas minangka jaminan, prestise kanggo kaslametan, lan inovasi kanggo pembangunan"; ngarep-arep bisa nambah kamulyan kanggo industri manufaktur mesin China lan tampilan mesin lan peralatan skala gedhe digawe ing China ing pasar internasional.


Wektu kiriman: Apr-28-2021