Sugeng rawuh ing situs web!

Babagan Kita

  • Babagan Chuangemi

    Babagan Perusahaan Chuangmei Intelligent Technology Co., Ltd. duwe spesialisasi ing R&D, desain lan produksi macem-macem lini produksi sarung tangan lateks, lini produksi sarung tangan nitrile, lini produksi sarung tangan PVC, mesin lan peralatan kondom, mesin popok lan ...
    Waca liyane
  • Kauntungan Chuangmei

    Kauntungan saka lini produksi sarung tangan Chuangmei: 1) Lini produksi kanthi kecepatan tinggi kanthi otomatis, dilengkapi mesin cacahe demoulding otomatis, bisa ngirit 1/3 tenaga kerja lan nambah efisiensi. 2) Desain garis perakitan kecepatan tinggi dual-mode diwasa wis luwih ...
    Waca liyane
  • Sertifikat

    Babagan Penghormatan Perusahaan Perusahaan ...
    Waca liyane
  • FAQ

    Apa peralatan produksi sarung tangan sing diwenehake? Apa sampeyan bisa nggawe sarung tangan tanpa bubuk? Sarung tangan nitril, sarung tangan lateks, sarung tangan PVC lan sarung tangan campuran. Bisa digawe nganggo utawa tanpa bubuk miturut kabutuhan ...
    Waca liyane