Sugeng rawuh ing situs web!

PRODUK

Chuangmei Intelligent Technology Co., Ltd. duwe spesialisasi ing R&D, desain lan produksi macem-macem lini produksi sarung tangan lateks, lini produksi sarung tangan nitrile, lini produksi sarung tangan PVC, mesin lan peralatan kondom, mesin popok lan mesin lan peralatan serbet. Perusahaan manufaktur mesin profesional nggabungake perdagangan, teknologi, lan layanan. Perusahaan kita wis setya karo riset teknologi peralatan lan pangembangan lan optimalisasi produksi, lan nindakake proyek turnkey peralatan tanduran lan proses produksi.

PAWARTA

Analysis of the development status and market prospects of the hand protection products industry in 2021

Analisis status pangembangan lan ...

Individu kudu kena skenario kerja mbebayani kayata korosi kimia, radiasi listrik, peralatan mekanik, lan peralatan listrik sajrone produksi utawa operasi. Kanthi ...

Market demand for disposable gloves
Panjaluk sarung tangan dipérang dadi patang wilayah; perawatan medis, asuransi tenaga kerja industri, rumah tangga komersial lan supermarket, lan industri jasa. Antarane, sarung tangan medis lan sarung tangan ...
The working mode of the sterilization grade nitrile/latex glove production line

Mode kerja gra ...

Sarung tangan kelas sterilisasi bisa dipérang dadi rong jinis: 1. Sawise sarung tangan nitrile / lateks diuculi saka garis produksi sarung tangan, banjur dietung dening mesin, tas kanthi manual, lan ...
Chuangmei Intelligent participated in the fifth Global Trade Fair of Purchasing Epidemic Prevention Materials exhibition
"Sabuk lan Dalan" (Singkatan: B&R) minangka jeneng cendhak "Sabuk Dalan Ekonomi Jalan Sutra" uga "Jalan Sutra Maritim Abad 21". Lan iku inisiatif sing diusulake dening Chine ...